Делчев

  во

  Еве, да ви објаснам попластично оти нашата Република не може да пркне ради корумпираното и неспособно СУДСТВО… Во македонската судска пракса постојат две ...
  | | веќе видена

  Со 11 годишното расипничко и криминално владеење на лидерите во лажење, ВМРО-ДПМНЕ го уназадија секој сегмент од општеството, а преку погрешните политики и ...
  сите 75 | | | веќе видена

  11 години ВМРО-ДПМНЕ не водеше сметка за студентите, Владата предводена од СДСМ континуирано вложува во унапредување на образованието Со 11 годишното ...
  сите 75 | | | веќе видена

  За решавање на проблемот со покривот на Основото училиште „Гоце Делчев“, општина Гостивар ќе бара пари од јапонската Амбасада. Денес во посета на општината ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на полицијата денеска пред Владата побара зголемување на платата за уште дополнителни пет отсто за сите вработени во МВР, шумска, ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Гранскиот Независен синдикат на полицијата денеска пред Владата побара зголемување на платата за уште дополнителни пет отсто за сите вработени во МВР, шумска, ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Гранскиот Независен синдикат на полицијата денеска пред Владата побара зголемување на платата за уште дополнителни пет отсто за сите вработени во МВР, шумска, ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Гранскиот Независен синдикат на полицијата денеска пред Владата побара зголемување на платата за уште дополнителни пет отсто за сите вработени во МВР, шумска, ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Гранскиот Независен синдикат на полицијата денеска пред Владата побара зголемување на платата за уште дополнителни пет отсто за сите вработени во МВР, шумска, ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на полицијата денеска пред Владата побара зголемување на платата за уште дополнителни пет отсто за сите вработени во МВР, шумска, ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Под името Скопје круг ноември 2018, викендов се одржа уште една кружна трка на веќе познатата патека лоцирана на бул. Гоце Делчев, во делот меѓу Судска Палата, ...
  сите 42 | | | веќе видена