Декларацијата

  во

  Демократите во Претставничкиот дом на американскиот Конгрес поднесоа резолуција со цел да ја блокираат вонредната состојба, која ја прогласи претседателот ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Инвестициите во здравството се движат со побрзо темпо отколку во останатите сегменти на глобалната економија, и на нив отпаѓаат 10 проценти од Бруто домашниот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Инвестициите во здравството се движат со побрзо темпо отколку во останатите сегменти на глобалната економија, и на нив отпаѓаат 10 проценти од Бруто домашниот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На денешната редовна, 122 седница, Владата на Република Северна Македонија го разгледа и утврди новиот текст на Предлог – законот за Агенција за национална ...
  | | веќе видена | слични

  „Будимпештанскиот процес две и пол децении опстојува во формулирањето на меѓувладините дијалози, успевајќи да ги препознае и синтетизира различните миграциски ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Владата на својата 122. седница ја усвои информацијата за подготовка на проектна апликација за студија за изводливост за изградба и развој на национална ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Во кој правец оди современата архитектура во Македонија? На оваа тема уредникот Александар Чомовски зборуваше со претседателот на ахритектите на Македонија, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На денешната редовна, 122 седница, Владата на Република Северна Македонија го разгледа и утврди новиот текст на Предлог - законот за Агенција за национална ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Владата на својата 122. седница ја усвои информацијата за подготовка на проектна апликација за студија за изводливост за изградба и развој на национална ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на 122 седница, ја усвои Информацијата за подготовка на проектна апликација за Студија за изводливост за изградба и ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На денешната редовна, 122 седница, Владата на Република Северна Македонија го разгледа и утврди новиот текст на Предлог - законот за Агенција за национална ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На денешната редовна, 122 седница, Владата на Република Северна Македонија го разгледа и утврди новиот текст на Предлог – законот за Агенција за национална ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Калифорнија планира да го тужи американскиот претседател Доналд Трамп за судски да го поништи прогласувањето на вондредната состојба. Како што изјави државниот ...
  сите 82 | | | веќе видена