Дебарца

  во

  Поминаа две недели од препораките на УНЕСКО во врска со Охридскиот Регион и јас не гледам резултати од тоа, кажа денес евроамбасадорот Самуел Жбогар при ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, заедно со евроамбасадорот Семјуел Жбогар, и постојаниот претставник на УНДП во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Дали Владата и локалната власт во Охрид се способни во определениот дополнителен рок да го исполнат ветувањето и да ги реализираат клучните препораки на ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Сметавме дека е важна политичка порака УНЕСКО да не го стави Охридскиот регион на листата на светско културно наследство во опасност, но и ветер во грб за ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Очигледно власта на чело со СДСМ ниту сака, ниту има капацитет да го реши проблемот со Охрид. Додека одговорноста си ја префрлаат од еден на друг, Охрид би ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Очигледно власта на чело со СДСМ ниту сака, ниту има капацитет да го реши проблемот со Охрид. Додека одговорноста си ја префрлаат од еден на друг, Охрид би ...
  сите 77 | | | веќе видена