Дебар

  во

  На целото подрачје на СВР Охрид вчера беа извршени зајакнати акциски контроли во сообраќајот посебно насочени кон возила кои вршат јавен превоз на патници. ...
  сите 29 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат за градоначалник на Дебар на предвремените избори во оваа општина, што ќе се одржат на 21 април заедно со ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Уставен суд вчера привремено го укина популарниот мораториум за забрана за градење што го донесе општина Центар до донесување на конечната одлука, а граќаните ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Не престануваат реакциите по вчерашната одлука на Уставниот суд за привремено укинување на одлуката на Советот на општина Центар за мораториум за градба. Сега ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Откако Уставниот суд вчера привремено го укина мораториумот за градба во скопската општина Центар, од општината ќе мораат да издаваат дозволи за градење врз ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Врие во власта, после информациите во јавноста за неофицијалниот „дил“ меѓу македонската и албанската опозиција за заеднички настап на локалните избори за ...
  сите 97 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат за градоначалник на Дебар на предвремените избори во оваа општина, што ќе се одржат на 21 април заедно со ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Неофицијалниот „дил“ меѓу македонската и албанската опозиција ги урива столбовите на владејачката конструкција. Според извори на Алфа во власта, двајцата ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција на чело со Али Ахмети, со сите свои партиски структури, силно ја поддржува едногласната одлука на огранокот на ДУИ во Дебар ...
  сите 97 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат за градоначалник на Дебар на предвремените избори во оваа општина, што ќе се одржат на 21 април заедно со ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција и Претседателот Али Ахмети, со сите свои партиски структури, силно ја поддржуваат вчерашната едногласна одлука на огранокот ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција силно ја поддржуваат вчерашната едногласна одлука на огранокот на ДУИ во Дебар за кандидатурата на доктор Хекуран Дука за ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција силно ја поддржува вчерашната едногласна одлука на разгранокот на ДУИ во Дебар за кандидатурата на доктор Хекуран Дука за ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Уставниот суд на Република Македонија денеска практично го укина мораториумот за градба во скоспката општина Центар. Уставните судии одлучија дека допрва ќе ...
  сите 95 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат за градоначалник на Дебар на предвремените избори во оваа општина, што ќе се одржат на 21 април заедно со ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција, со сите свои претставници на централна, извршна и законодавна, како и во локалната власт ќе ја поддржи визијата на доктор ...
  сите 97 | | | веќе видена