Дебар

  во

  Бигорската свештена обител на дар доби две уметнички слики, приказ на бигорското ќелијно училиште од почетокот на XIX век и портрет на многу значајниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар" воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ воведува измени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ воведува измени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Охрид, 5. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Од денеска започна вакцинацијата против сезонски грип. Во Центарот за јавно здравје Охрид од утринава веќе голем број граѓани ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ воведува измени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ воведува измени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Припадниците на дебарската полициска станица од општа надлежност откриле двајца илегални мигранти во возило со скопски регистарски таблички. – Станува збор за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Осум ученици од Општинско основно училиште „ Димитар Влахов“ утре заминуваат во градот Троген во Шавјацарија, каде по петти пат ќе бидат дел од проект, во чии ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Припадниците на дебарската полициска станица од општа надлежност откриле двајца илегални мигранти во возило со скопски регистарски таблички. – Станува збор за ...
  сите 4 | | | веќе видена