ДДВ

  во

  Со намалување на данокот на додадена вредност за испорачана топлинска енергија од 18 на 5 отсто, Министерството за животна средина и Владата планираат да ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух, беа ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Србија и Босна и Херцеговина нема да учествуваат на состаноците на ЦЕФТА во Приштина на 20 и 21 ноември, ниту на министерската средба во рамките на Неделата на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух беа ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух, беа ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Беа презентирани на денешната конференција на тема „Како до почист воздух во градовите", во организација на НВО Зелен институт. – Предложивме итни мерки кои ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Србија и Босна и Херцеговина нема да учествуваат на состаноците на ЦЕФТА во Приштина на 20 и 21 ноември, ниту на министерската средба во рамките на Неделата на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Србија и Босна и Херцеговина нема да учествуваат на состаноците на ЦЕФТА во Приштина на 20 и 21 ноември, ниту на министерската средба во рамките на Неделата на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  – Србија и Босна и Херцеговина нема да учествуваат на состаноците на ЦЕФТА во Приштина на 20 и 21 ноември, ниту на министерската средба во рамките на Неделата ...
  сите 47 | | | веќе видена

  – Предложивме итни мерки кои треба да се преземат во овој период кога загадувањето на воздухот достигнува енормни димензии, така што нашите предлози се дека ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух, беа ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух, беа ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух, беа ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Користење јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух, беа ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Скопје, 16 ноември 2018 (МИА) – Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух, беа ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух, беа ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Владата усвои Програма за намалување на аерозагадувањето, за која во Буџетот за следната година ќе бидат предвидени 98 милиони денари, односно 1,6 милиони евра ...
  сите 33 | | | веќе видена