Дарко Тасевски

  во

  На Јутјуб, на 01 Август осамна музичката тема на „Ајга“ заедно со видео запис за песната „Macedonia forever“.Музичката тема се оградува од сите политички ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Музичката нумера Macedonia forever (Македонија засекогаш) за десетина дена стана хит на Јутјуб. Нумерата на Ајга на Јутјуб е објавена на 1 август годинава, со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На Јутјуб, на 01 Август осамна музичката тема на „Ајга“ заедно со видео запис за песната „Macedonia forever“. Музичката тема се оградува од сите политички ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На интернет каналот Јутјуб, на (01. Август) осамна музичката тема на „Ајга“ заедно со видео запис за песната „Macedonia forever“. Музичката тема се оградува од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Вистинско предилинденско освежување доаѓа од делчевското рок дуо АЈГА. Денеска беше објавен промотивно видео клипот за песната “Македонија засекогаш” ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На интернет каналот Јутјуб, денес (01. Август) осамна музичката тема на „Ајга“ заедно со видео запис за песната „Macedonia forever“. Музичката тема се оградува ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Дарко Тасевски е македонски шампион во Кросфит, ова признание го добива како резултат на првото место освоенот на националното натпреварување. Негова желба е ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Тим од Македонија се избори за место во финалето на „City games“ игри на вода чие полуфинале се одржа во Србија. Нашите претставници го освоија второто место ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  | | веќе видена | слични

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Поголема група работници во културата испратија отворено писмо до премерот Зоран Заев во кое се противат на најавените промени во управувачката структура на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Поголема група на културни работници испратија отворено писмо до премерот Зоран Заев во кое се противат на најавените промени во управувачката структура на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 42 | | | веќе видена