Дарко

  во

  Придонес во триумфот имаше Дарко Чурлинов кој убаво влезе во противничкиот шеснаесетник, го издрибла голманот, ја измами одбраната и се погрижи за зголемување ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Според податоците што ги објави Заводот за статистика пред три дена на врвот на листата на највисоки плати е секторот „компјутерско програмирање, консултантски ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „За мене референдумот е најдемократското право на изразување на своето мислење. Затоа и јас на 30 септември, ќе излезам како и сите други, да гласам за својата ...
  сите 12 | | | веќе видена

  „Спрега меѓу нас, новинарите и граѓаните станува се поцврста и позначајна денеска кога новинарството станува сѐ побрзо заради социјалните мрежи и намалувањето ...
  сите 15 | | | веќе видена