Даниела

  во

  Даниела Коли пред 20 години кога истетовирала кинески симбол на горниот дел од грбот, мислела дека тоа значи „интегритет“, но останала збунета 20 години ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Даниела Коли пред 20 години кога истетовирала кинески симбол на горниот дел од грбот, мислела дека тоа значи „интегритет“, но останала збунета 20 години ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Уставните измени ќе и помогнат на државата да го остави минатото и да оди напред. Предложените амандмани го гарантираат правото на самоопределување, а јазикот ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Истражувачката репортерска лаборатија открива дека државни институции и бизнисмени чии фирми добро профитираа од државните тендери од „Скопје 2014“ се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Реформите во даночната сфера ќе бидат силен удар врз приватните станоиздавачи и хотелиерите во охридскиот регион. Зголемувањето на даночната стапка за ...
  сите 24 | | | веќе видена