Дан

  во

  Барбара Стрејсенд ја разбесни јавноста со изјавата за Вејд Робсон и Џејмс Сејфчек кои во документарниот филм “Leaving Neverland” го обвинија Мајкл Џексон за ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Барбара Стрејсенд направи вистински хаос во јавноста со изјавата за Вејд Робсон и Џејмс Сејфчек кои во документарниот филм “Leaving Neverland” го обвинија ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Н е е сосема јасно која е намерата што сака да ја постигне Вучиќ со така честото реферирање на Македонија како место од кое, наводно, се организира неговото ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Не е сосема јасно која е намерата што сака да ја постигне Вучиќ со така честото реферирање на Македонија како место од кое, наводно, се организира неговото ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Скопје/Охрид, 18. март 2019 (ИНПРЕС) – Охридскиот Таквондо клуб „Хваранг Фист“ со седум натпреварувачи во борби во 6 тежински категории учествуваше на турнирот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Триесет претпријатија финансирани од третиот столб на Планот за економски раст, денеска на Б2Б средби во Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) ги ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски посочи дека на денешната средба во ФИТР се присутни 30 македонски компании поддржани од ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Фондот за иновации и технолошки развој во соработка со амбасадата на Израел во РСМ, денеска организираше средба меѓу израелски инвеститори и македонски ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Триесет претпријатија финансирани од третиот столб на Планот за економски раст, денеска на Б2Б средби во Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) ги ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Триесет претпријатија финансирани од третиот столб на Планот за економски раст, денеска на Б2Б средби во Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) ги ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Триесет претпријатија финансирани од третиот столб на Планот за економски раст, денеска на Б2Б средби во Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) ги ...
  сите 55 | | | веќе видена