Дамјановски

  во

  Седумдесет и два отсто од македонските граѓани би го поддржале влезот на земјава во ЕУ, покажуваат резултатите од истражувањето на јавното мислење спроведено ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Седумдесет и два отсто од македонските граѓани би го поддржале влезот на земјава во ЕУ, доколку референдум за тоа прашање се одржи следната недела. Ова го ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „Анализа на јавното мислење за зачленувањето на Македонија во ЕУ (2014 – 2018)“ и „Едрење низ бура – Македонија и ЕУ во 2018“, се насловени двата истражувачки ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „Анализа на јавното мислење за зачленувањето на Македонија во ЕУ (2014 – 2018)“ и „Едрење низ бура – Македонија и ЕУ во 2018“, се насловени двата истражувачки ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „Анализа на јавното мислење за зачленувањето на Македонија во ЕУ (2014 – 2018)“ и „Едрење низ бура – Македонија и ЕУ во 2018“, се насловени двата истражувачки ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „ Анализа на јавното мислење за зачленувањето на Македонија во ЕУ (2014 – 2018)“ и „Едрење низ бура – Македонија и ЕУ во 2018“, се насловени двата истражувачки ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Годинашната национална програма за култура , односно финасирањето на проекти од национален интерес во културата од областа на литературата и издавачката ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Над 7о пријавени кандидати има на огласот за нови седум членови на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), што значи дека за едно место ќе се ...
  сите 75 | | | веќе видена

   „Оги е талентиран за позирање, има 31.000 следбеници на Инстаграм, препознатлив моден додаток му е црвената марама, а беше и на планинарска тура на Шапка на ...
  | | веќе видена