Дамјан

  во

  Иако се уште не е завршен преодниот рок, но со оглед на тоа дека новата сезона стартува викендов, СПОРТМЕДИА ви ги претставува сите трансфери ова лето во ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Македонската Прва лига врти нова страница, стартува сезоната 2020/21, а во неа нема веќе да уживаме во мајсториите на неколку квалитетни фудбалери кои заминаа ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Двата постоечки оператори поради условите предизвикани од Ковид – 19, се за одложување на постапката на доделување радиофреквенции за 5Г за следната година, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Двата постоечки оператори поради условите предизвикани од Ковид – 19, се за одложување на постапката на доделување радиофреквенции за 5Г за следната година, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Двата постоечки оператори поради условите предизвикани од Ковид – 19, се за одложување на постапката на доделување радиофреквенции за 5Г за следната година, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Двата постоечки оператори поради условите предизвикани од Ковид – 19, се за одложување на постапката на доделување радиофреквенции за 5Г за следната година, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Двата постоечки оператори поради условите предизвикани од Ковид – 19, се за одложување на постапката на доделување радиофреквенции за 5Г за следната година, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Двата постоечки оператори поради условите предизвикани од Ковид – 19, се за одложување на постапката на доделување радиофреквенции за 5Г за следната година, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Верификационата комисија, со која претседаваше пратеничката од редовите на СДСМ, Јагода Шахпаска го разгледа Извештајот на Државната изборна комисија од ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Сто и седумнаесет од вкупно 120 пратеници присуствуваа денеска на конститутивната седница на десеттиот парламентарен состав, која се одржа во салата Голема ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Сто и седумнаесет од вкупно 120 пратеници присуствуваа денеска на конститутивната седница на десеттиот парламентарен состав, која се одржа во салата Голема ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Сто и седумнаесет од вкупно 120 пратеници присуствуваа денеска на конститутивната седница на десеттиот парламентарен состав, која се одржа во салата Голема ...
  сите 50 | | | веќе видена