Далечниот

  во

  Русија го завршува развојот на дронови кои што се способни да достигнат било која дестинација во Европа, или да долетаат дури и до Канада, пренесуваат руските ...
  сите 8 | | | веќе видена

   Поет, екстремен космополит, филолог и логофил, така себеси се опишува Зориа Петкоска Калајџиева, која во моментот живее и работи како новинар во Токио, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Вјачеслав Цеповјаз, еден од лидерите на руската банда која била одговорна за убиство на 18 луѓе, од кои 12 биле убиени во масакр кој се случил во 2010. година ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Сумирајќи ги резултатите од овогодишната турстичка сезона во Будва, угостителите истакнуваат дека богатите туристи, кои со децении доаѓале во Будва, сега ја ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Сумирајќи ги резултатите од овогодишната турстичка сезона во Будва, угостителите истакнуваат дека богатите туристи, кои со децении доаѓале во Будва, сега ја ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Сумирајќи ги резултатите од овогодишната турстичка сезона во Будва, угостителите истакнуваат дека богатите туристи, кои со децении доаѓале во Будва, сега ја ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Сумирајќи ги резултатите од овогодишната турстичка сезона во Будва, угостителите истакнуваат дека богатите туристи, кои со децении доаѓале во Будва, сега ја ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Сумирајќи ги резултатите од овогодишната турстичка сезона во Будва, угостителите истакнуваат дека богатите туристи, кои со децении доаѓале во Будва, сега ја ...
  сите 21 | | | веќе видена

  На 13 февруари 1978 година, за време на летот Б-707 од Југославија до Австралија, Марија Тодева од Македонија се породила во авионот. Тоа бил еден од првите ...
  сите 9 | | | веќе видена