Цветков

  во

  Одличната балада „Изгреј сонце“, со која триото „Џентлмен“ се натпреваруваше на годинашниот „Макфест 2018“, сега е дополнета и со прекрасно видео. Како автори ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Фестивалот „Браќа Манаки“ завршува вечерва со свечено доделување на наградите. На последната прес-конференција на годинашново издание на „Браќа Манаки“, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Бројни филмски дејци, политичари, министри, членови на ДФРМ, претставници на Агенцијата за филм, Општина Битола, вљубеници во филмската уметност и битолската ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На последната прес конференција од годинашниот ИФФК „Браќа Манаки“, во Битола беше претставен дел од тимот на краткометражниот игран филм „Скаут“ на режисерот ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Со доделување на наградите „Камера 300“, во Битола вечер ќе биде затворен 39. Интернационален фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ кој од минатата сабота ...
  сите 23 | | | веќе видена

  На последната прес конференција од годинашниот ИФФК „Браќа Манаки“, во Битола беше претставен дел од тимот на краткометражниот игран филм „Скаут“ на режисерот ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На последната прес конференција од годинашниот ИФФК „Браќа Манаки“, во Битола беше претставен дел од тимот на краткометражниот игран филм „Скаут“ на режисерот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  На последната прес конференција од годинашниот ИФФК „Браќа Манаки“, во Битола беше претставен дел од тимот на краткометражниот игран филм „Скаут“ на режисерот ...
  сите 27 | | | веќе видена

  На последната прес конференција од годинашниот ИФФК „Браќа Манаки“, во Битола беше претставен дел од тимот на краткометражниот игран филм „Скаут“ на режисерот ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Фестивалот „Браќа Манаки“ завршува вечерва со свечено доделување на наградите. На последната прес-конференција на годинашново издание на „Браќа Манаки“, ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Со доделување на наградите „Камера 300“, во Битола вечер ќе биде затворен 39. Интернационален фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ кој од минатата сабота ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Со доделување на наградите „Камера 300“, во Битола вечер ќе биде затворен 39. Интернационален фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ кој од минатата сабота ...
  сите 26 | | | веќе видена