Цветанка Иванова

  во

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, на 24 мај ќе ја предводи државната делегација за одбележување на традиционалната манифестација „Македонија во чест ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, на 24 мај ќе ја предводи државната делегација за одбележување на традиционалната манифестација „Македонија во чест ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Џафери кој беше придружуван од пратениците Реџаил Исмаили и Мери Лазарова, како и од генералниот секретар, Цветанка Иванова, одговараше на прашања на младите ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Собраниската делегација, предводена од спикерот Талат Џафери, денеска, во рамки на официјалната посета на Република Австрија, ја посети работилницата за ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во рамките на дводневната официјална поста на Република Австрија, делегацијата на Собранието на Република Северна Македонија која ја предводи претседателот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во рамките на дводневната официјална поста на Република Австрија, делегацијата на Собранието на  Македонија која ја предводи претседателот Талат Џафери денеска ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во рамките на дводневната официјална поста на Република Австрија, делегацијата на Собранието на Република Северна Македонија која ја предводи претседателот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во рамките на дводневната официјална поста на Република Австрија, делегацијата на Собранието на Република Северна Македонија која ја предводи претседателот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во рамките на дводневната официјална поста на Република Австрија, делегацијата на Собранието на Република Северна Македонија која ја предводи претседателот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, заедно со пратениците Реџаил Исмаили и Мери Лазарова, како и Генералната секретарка ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Отворањето преговори за Македонија во јуни 2019 година ќе испрати јасна и позитивна порака до сите земји пристапнички во Западен Балкан. Ова го истакнал ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Отворањето преговори на Македонија во јуни 2019 година ќе испрати јасна и позитивна порака до сите земји пристапнички во Западен Балкан. Ова го истакнал ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Отворањето преговори на Северна Македонија во јуни 2019 година ќе испрати јасна и позитивна порака до сите земји пристапнички во Западен Балкан. Ова го ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Отворањето преговори на Северна Македонија во јуни 2019 година ќе испрати јасна и позитивна порака до сите земји пристапнички во Западен Балкан. Ова го ...
  сите 21 | | | веќе видена