Цветанка Иванова

  во

  Генералната секретарка на Собранието Цветанка Иванова вели дека нападите од опозицијата се груб обид за нејзина дискредитација и на нејзиното семејство, откако ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Синот на Цветанка Иванова добил тендер од државата преку фирмата „ДИКОР ЦД“ ДООЕЛ Струмица од државата за чистење на патиштата во источна Македонија. Нормално, ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Синот на Цветанка Иванова добил тендер од државата преку фирмата „ДИКОР ЦД“ ДООЕЛ Струмица од државата за чистење на патиштата во источна Македонија, ова ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Синот на Цветанка Иванова добил тендер од државата преку фирмата „ДИКОР ЦД“ ДООЕЛ Струмица од државата за чистење на патиштата во источна Македонија. Нормално, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Синот на Цветанка Иванова добил тендер од државата преку фирмата „ДИКОР ЦД“ ДООЕЛ Струмица од државата за чистење на патиштата во источна Македонија, ова ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Нормално, СДСМ и Владата молчат, него никаде го нема, а мајка му која е генерален секретар на Собранието на Република Македонија не знае дека синот и заработил ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Синот на Цветанка Иванова добил тендер од државата преку фирмата „ДИКОР ЦД“ ДООЕЛ Струмица од државата за чистење на патиштата во источна Македонија, потсети ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Синот на Цветанка Иванова добил тендер од државата преку фирмата „ДИКОР ЦД“ ДООЕЛ Струмица од државата за чистење на патиштата во источна Македонија, ова ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Синот на Цветанка Иванова добил тендер од државата преку фирмата „ДИКОР ЦД“ ДООЕЛ Струмица од државата за чистење на патиштата во источна Македонија, ова ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Синот на Цветанка Иванова, порано долгогодишна пратеничка на СДСМ, а сега генералната секретарка на Собранието, е вклучен во евклучен во тендер за чистење ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Синот на генералниот секретар на Собранието и Цветанка Иванова, добил тендер за одржување на патиштата иако за тоа не поседувал соодветна документација, тврди ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Роднините на функционерите на СДСМ и бизнис партнерите на фамилијата Заеви се имаат вклучено на најјако во грабање на државни тендери со огромни суми, истакна ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Роднините на функционерите на СДСМ и бизнис партнерите на фамилијата Заеви се имаат уклучено на најјако во грабање на државни тендери со огромни суми, истакна ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Роднините на функционерите на СДСМ и бизнис партнерите на фамилијата Заеви се имаат уклучено на најјако во грабање на државни тендери со огромни суми, истакна ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, излезе во јавност со обвинувања насочени кон Зоран Иванов, синот на генералната секретарка на ...
  сите 79 | | | веќе видена