Цветанка Иванова

  во

  Во Собранието на Република Македонија се одржува координативната средба за формирање на комисијата за помирување и интеграција на иницијатива на независната ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Во Собранието на Република Македонија се одржува координативната средба за формирање на комисијата за помирување и интеграција на иницијатива на независната ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Во Собранието на Република Македонија се одржува координативната средба за формирање на комисијата за помирување и интеграција на иницијатива на независната ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Во Собранието на Република Македонија се одржува координативната средба за формирање на комисијата за помирување и интеграција на иницијатива на независната ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Во Собранието се одржува координативната средба за формирање на комисијата за помирување и интеграција на иницијатива на независната пратеничка група. Кратко ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, заедно со потпретседателите Фросина Ташевска Ременски, Весел Мемеди и Горан Мисовски, ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, заедно со потпретседателите Фросина Ташевска Ременски, Весел Мемеди и Горан Мисовски, ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, заедно со потпретседателите Фросина Ташевска Ременски, Весел Мемеди и Горан Мисовски, ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Застапникот на „Мерцедес- Бенз“ за Македонија, фирмата „Мак аутостар“ ДООЕЛ која стана позната по случајот на СЈО „Тенк“, од каде сега осудените Никола ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Застапникот на „Мерцедес-Бенц“ за Македонија, фирмата „Мак аутостар“ ДООЕЛ, која стана позната по случајот на СЈО, „Тенк“, од каде што сега осудените Никола ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Застапникот на „Мерцедес- Бенз“ за Македонија, фирмата „Мак аутостар“ ДООЕЛ која стана позната по случајот на СЈО „Тенк“, од каде сега осудените Никола ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Застапникот на „Мерцедес- Бенз“ за Македонија, фирмата „Мак аутостар“ ДООЕЛ која стана позната по случајот на СЈО „Тенк“, од каде сега осудените Никола ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Собраниските активности во пресрет на јавната пропаганда за референдумот, надлежностите на Собранието во извршувањето на уставно пропишана надзорна функција и ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Собраниските активности во пресрет на јавната пропаганда за референдумот, надлежностите на Собранието во извршувањето на уставно пропишана надзорна функција и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, г.Талат Џафери, денес оствари средба со делегација од Конгресот на САД, која престојува во официјална ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Собраниските активности во пресрет на јавната пропаганда за референдумот, надлежностите на Собранието во извршувањето на уставно пропишана надзорна функција и ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Петмина американски конгресмени денеска и утре се во посета на македонскиот Парламент. Станува збор за конгресмените Гери Коноли, Дина Титус, Сузан Дејвис, ...
  сите 61 | | | веќе видена