Цветанка

  во

  Собранискиот спикер Џафери го врати на доработка предлогот за анкетната комисија за СЈО кој пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ го достави до него и им даде рок ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Владејачката коалиција на СДСМ и ДУИ се плаши да дозволи увид во работа на специјалното обвинителство и парламентот да расправа за тоа, обвинува ВМРО-ДПМНЕ ...
  сите 116 | | | веќе видена

  – Со политички манипулации, несоодветни алузии и без никакви докази, пратеникот Антонио Милошоски на денешната прес-конференција го стави името на Иванова во ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието, Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски, да ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Станува очигледно дека владејачката коалиција СДСМ и ДУИ заедно, се повеќе се плашат од тоа да дозволат на пратениците да направат увид во СЈО. Вчера, добивме ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието, Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски, да ...
  сите 116 | | | веќе видена

  – Очекувавме да има вчера. Спремни бевме и денеска, но гледаме дека власта од можеби објективни или субјективни причини не брза. Ни беше најавено дека можно е ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Нова средба за Законот за јавно обвинителство можно е да има утре, изјави денеска пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски.– Очекувавме да има вчера. ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски изјави дека е очигледно дека владејачката коалиција СДСМ и ДУИ заедно, се повеќе се плашат од тоа да дозволат на ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, Цветанка Иванова го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Македонија, Цветанка Иванова го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио Милошоски да ја ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, Цветанка Иванова, го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски изјави дека е очигледно дека владејачката коалиција СДСМ и ДУИ заедно, се повеќе се плашат од тоа да дозволат на ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, Цветанка Иванова го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералната секретарка на Собранието на Република Македонија, Цветанка Иванова го отфрла како неточен и целосно неоснован обидот на пратеникот Антонио ...
  сите 116 | | | веќе видена