Црвенковски

  во

  Стево Пендаровски е петтиот по ред избран претседател на Македонија од нејзиното осамостојување и прв претседател кој ќе биде татко на нацијата по уставната ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Поранешната министерка за култура Ганка Цветанова реагира на Твитер за реакциите, меѓу кои и повиците за протести, поради пензијата и „привилегиите“ за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Петти по независноста на државава, прв претседател на Република Северна Македонија. По еден неуспешен обид во 2014-та, 56-годишниот универзитски професор пред ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Поранешната министерка за култура Ганка Цветанова реагира на Твитер за реакциите, меѓу кои и повиците за протести, поради пензијата и „привилегиите“ за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Првиот работен ден новиот претседател Стево Пендаровски го почна со пораки за граѓанско помирување и залекување на отворените рани од скорешното минато. -Време ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество Дамјан Манчевски ќе ја тужи ВМРО-ДПМНЕ поради клевети и лаги изнесени во претставка до Државната комисија за спречување на ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Првиот работен ден новиот претседател Стево Пендаровски го почна со пораки за граѓанско помирување и залекување на отворените рани од скорешното минато.-Време ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Првиот работен ден новиот претседател Стево Пендаровски го почна со пораки за граѓанско помирување и залекување на отворените рани од скорешното минато. -Време ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Првиот работен ден новиот претседател Стево Пендаровски го почна со пораки за граѓанско помирување и залекување на отворените рани од скорешното минато. ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Првиот работен ден новиот претседател Стево Пендаровски го почна со пораки за граѓанско помирување и залекување на отворените рани од скорешното минато. -Време ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Првиот работен ден новиот претседател Стево Пендаровски го почна со пораки за граѓанско помирување и залекување на отворените рани од скорешното минато. -Време ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Првиот работен ден новиот претседател Стево Пендаровски го почна со пораки за граѓанско помирување и залекување на отворените рани од скорешното минато. -Време ...
  сите 38 | | | веќе видена