ЦИА

  во

  Министерот за надворешни работи на Турција, Мевљут Чавушоглу разговараше со генералниот секретар на Обединети Нации, Антонио Гутереш за убиството на саудискиот ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Некои од членовите на саудиското кралско семејство, сакаат да го спречат по цена и да го ликвидираат принцот престолонаследник Мухамед бин Салман, да стане ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Франција соопшти дека планира да воведе санкции кон Саудиска Арабија поради убиството на новинарот Џамал Кашоги. – Франција дејствува во договор со Германија и ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Турција, Мевљут Чавушоглу разговараше со генералниот секретар на Обединети Нации, Антонио Гутереш за убиството на ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Турција, Мевљут Чавушоглу разговараше со генералниот секретар на Обединети Нации, Антонио Гутереш за убиството на ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Турција, Мевљут Чавушоглу разговараше со генералниот секретар на Обединети Нации, Антонио Гутереш за убиството на ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Саудискиот крал Салман го одржа првиот главен говор кога саудиските агенти го убија новинарот Џамал ​​Кашоги, а во својот говор тој го поддржа неговиот син. ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Кралот не обратил внимание на обвиненијата дека неговиот син го наредил убиството на новинарот. Саудискиот крал Салман денес го одржал првиот значаен говор ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Саудискиот крал Салман го одржа првиот главен говор откако саудиските агенти го убија новинарот Џамал ​​Кашоги, а во својот говор тој го поддржа неговиот ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија во Истанбул, која е поврзана со убиството на новинарот Џамал ​​Кашоги, изјави ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија во Истанбул, која е поврзана со убиството на новинарот Џамал ​​Кашоги, изјави ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија во Истанбул, која е поврзана со убиството на новинарот Џамал ​​Кашоги, изјави ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија во Истанбул, која е поврзана со убиството на новинарот Џамал ​​Кашоги, изјави ...
  сите 145 | | | веќе видена