Чиле

  во

  Чиле се наоѓа на најјужниот дел на Јужна Америка, па јасно ви е дека во моментите на зима во нашата земја, некој таму ужива на некоја од многубројните плажи. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  За 30 години, договорот кој ја одржува рамнотежата и мирот на Антарктикот би можел да биде ревидиран. Се поставува прашањето дали кардиолошките пронајдоци ќе ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Некои од мигрантите кои што биле вратени на Хаити се пожалиле дека во Чиле се соочиле со глад, расизам и било практично невозможно да најдат работа. Чиле во ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Научниците откриле нов доказ за постоење на огромна црна дупка во центарот на нашата галаксија, со набљудување на материјал кој се приближувал кон хоризонтот ...
  сите 7 | | | веќе видена