Ченто

  во

  На социјалните мрежи кружи семејна фотографија на затворскиот чувар Жарко Милошевиќ со тврдење од одредени структури дека тој му нанел повреди во истражниот ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Последните неколку месеци и денови од владеењето на секоја тоталитарна власт се најопасни за народот. Свесни дека се топи мразот под нивните нозе хунтата стану ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во медиумите и на социјалните мрежи денеска се користи семејна фотографија на затворскиот чувар Жарко Милошевиќ кој од страна на затвореници е именуван како ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Затворскиот чувар Жарко Милошевиќ за кого блиски на Јане Ченто тврдат дека бил еден од оние што вчера го претепале во истражниот затвор Шутка предходно се ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Последните неколку месеци и денови од владеењето на секоја тоталитарна власт се најопасни за народот. Свесни дека се топи маразот под нивните нозе хунтата ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Мобилен телефон, мобилен полнач, импровизиран кабел за полнење мобилен телефон и други недозволени предмети биле пронајдени вчера при редовен претрес на собите ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Мобилен телефон, мобилен полнач, импровизиран кабел за полнење мобилен телефон и други недозволени предмети биле пронајдени вчера при редовен претрес на собите ...
  | | веќе видена | слични

  Мобилен телефон, мобилен полнач, импровизиран кабел за полнење мобилен телефон и други недозволени предмети биле пронајдени вчера при редовен претрес на собите ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Мобилен телефон, мобилен полнач, импровизиран кабел за полнење мобилен телефон и други недозволени предмети биле пронајдени вчера при редовен претрес на собите ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Мобилен телефон, мобилен полнач, импровизиран кабел за полнење мобилен телефон и други недозволени предмети биле пронајдени вчера при редовен претрес на собите ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Внукот на народниот херој Методија Андонов - Ченто, Јане Ченто, бил претепан од затворски службеници во затворот во Шутка. Во телефонски разговор со новинарот ...
  сите 22 | | | веќе видена