Чавез

  во

  Сакате да прошетаме низ плажите на Пацификот, Андите со планински реки, водопади, вулкани, Амазонската прашума и островот Галапагос? Сакате да го запознаеме ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сакате да прошетаме низ плажите на Пацификот, Андите со планински реки, водопади, вулкани, Амазонската прашума и островот Галапагос? Сакате да го запознаеме ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Централната банка на Венецуела вчера го објави новиот курс на валутата, според кој боливарот загубил дури 96 проценти од својата вредност во однос на доларот ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Централната банка на Венецуела вчера го објави новиот курс на валутата, според кој боливарот загубил дури 96 проценти од својата вредност во однос на доларот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Централната банка на Венецуела вчера го објави новиот курс на валутата, според кој боливарот загубил дури 96 проценти од својата вредност во однос на доларот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Централната банка на Венецуела вчера го објави новиот курс на валутата, според кој боливарот загубил дури 96 проценти од својата вредност во однос на доларот ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Централната банка на Венецуела вчера го објави новиот курс на валутата, според кој боливарот загубил дури 96 проценти од својата вредност во однос на доларот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Додека Меѓународниот монетарен фонд предвидува дека инфлацијата во Венецуела оваа година ќе достигне милиони проценти, претседателот на таа земја, Николас ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Тие се сместени во други јужноамерикански држави како Колумбија, Еквадор, Перу и Бразил. „Како основна причина за заминувањето од Венецуела тие го посочија ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Околу 2,3 милиони Венецуелци ја напуштија земјата погодена од политичка и хуманитарна криза поради недостиг на прехранбени производи и лекови, изјави ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Околу 2,3 милиони Венецуелци ја напуштија земјата погодена од политичка и хуманитарна криза поради недостиг на прехранбени производи и лекови, изјави ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Околу 2,3 милиони Венецуелци ја напуштија земјата погодена од политичка и хуманитарна криза поради недостиг на прехранбени производи и лекови, изјави ...
  сите 41 | | | веќе видена