Чаир

  во

  Од прогласувањето на епидемијата, досега, се вакцинирани 2.925 деца. Денеска до 13 часот вакцинирани се 181 дете, соопшти Министерството за здравство. За време ...
  сите 131 | | | веќе видена

  На Клиниката за инфективни болести хоспитализирани се нови тројца заразени со мали сипаници, соопшти министерството за здравство. „Пациентите се со јасна слика ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Кога нешто ќе украдете, народот вели, единствен спас од ризик да ве фатат е: Стојте в место и викајте држте го крадецот... Затоа, кога ќе ...
  сите 75 | | | веќе видена

  За време на викендот, вакциналните пунктови ќе работат од 7.30 до 13 часот. Од понеделник пунктовите ќе продолжат да работат во две смени од 7.30 до 19 часот. ...
  сите 131 | | | веќе видена

  На Универзитетската клиника за инфективни болести и фебрилни состојби, хоспитализирани се тројца пациенти со јасна клиничка слика на морбили. Станува збор за ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Од прогласувањето на епидемијата, досега, се вакцинирани 2.925 деца. Денеска до 13 часот вакцинирани се 181 дете, соопшти Министерството за здравство. За време ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Од прогласувањето на епидемијата на морбили до денес вакцинирани се вкупно 2.925 деца, а само денеска до 13 часот вакцинирани се 181 дете, информираат од ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Од прогласувањето на епидемијата, досега, се вакцинирани 2.925 деца. Денеска до 13 часот вакцинирани се 181 дете, соопшти Министерството за здравство.За време ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Од прогласувањето на епидемијата, досега, се вакцинирани 2.925 деца, а само денеска до 13 часот вакцинирани се 181 дете, соопшти Министерството за здравство. ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Од прогласувањето на епидемијата, досега, се вакцинирани 2.925 деца. Денеска до 13 часот вакцинирани се 181 дете, соопшти Министерството за здравство. За време ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Од прогласувањето на епидемијата, досега, се вакцинирани 2.925 деца. Денеска до 13 часот вакцинирани се 181 дете, соопшти Министерството за здравство. За време ...
  сите 131 | | | веќе видена

  На Универзитетската клиника за инфективни болести и фебрилни состојби, хоспитализирани се тројца пациенти со јасна клиничка слика на морбили. Станува збор за ...
  сите 131 | | | веќе видена