Целта

  во

  Со реновирањето, променет е изгледот на Телеком продавницата којашто доби сосем нов современ дизајн, а при уредувањето на внатрешноста е пренесен локалниот дух ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Откако британскиот Парламент отфрли договор за брегзит на премиерката Тереза Меј со Брисел, можноста Велика Британија да ја напушти Европската унија без ...
  сите 388 | | | веќе видена

  Град Скопје предвидува измена и дополнување на одлуката за условите и начинот на давање под закуп на недвижен имот во сопственост на Град Скопје, информираа ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Град Скопје предвидува измена и дополнување на одлуката за условите и начинот на давање под закуп на недвижен имот во сопственост на Град Скопје, информираа ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Градот Скопје предвидува измена и дополнување на Одлуката за условите и начинот на давање под закуп на недвижен имот во сопственост на Град Скопје, со што ќе ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Македонски Телеком денеска ја отвори реновираната продавница во центарот на Охрид. Со реновирањето, променет е изгледот на Телеком продавницата којашто доби ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Град Скопје предвидува измена и дополнување на одлуката за условите и начинот на давање под закуп на недвижен имот во сопственост на Град Скопје, информираа ...
  сите 22 | | | веќе видена

   Со што ќе се овозможи бесплатно користење на спортските сали на установите во сопственост на Градот, за лицата со посебни потреби кои учествуваат во спортски ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Град Скопје предвидува измена и дополнување на Одлуката за условите и начинот на давање под закуп на недвижен имот во сопственост на Град Скопје. Преку ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Град Скопје предвидува измена и дополнување на одлуката за условите и начинот на давање под закуп на недвижен имот во сопственост на Град Скопје, информираа ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Град Скопје предвидува измена и дополнување на одлуката за условите и начинот на давање под закуп на недвижен имот во сопственост на Град Скопје, информираа ...
  сите 22 | | | веќе видена