ЦЕФТА

  во

  На покана на Светската Банкарска Групација и Австриското министерството за финансии, директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство ДВМ Зоран Атанасов, од ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Со примена на контрола на увоз преку проценка на ризик се намали времето потребно за контрола на граничните премини, а се зголеми оптималната употреба на ...
  сите 65 | | | веќе видена

  На покана на Светската Банкарска Групација и Австриското министерството за финансии, директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство ДВМ Зоран Атанасов, од ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Со примена на контрола на увоз преку проценка на ризик се намали времето потребно за контрола на граничните премини, а се зголеми оптималната употреба на ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Со примената на контрола при увозот врз основа на проценка на ризик, Агенцијата за храна и ветеринарство ги поедностави процедурите за увоз при што се намали ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Белград нема да подига арбитража против Приштина поради зголемување на такси кои се воведени на стока од Србија, одлучено е да се применат контрамерки, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Белград нема да почне арбитража против Приштина поради огромните царини на производи од централна Србија, туку е одлучено да се применат контрамерки што во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Белград нема да почне арбитража против Приштина поради огромните царини на производи од централна Србија, туку е одлучено да се применат контрамерки што во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Белград нема да почне арбитража против Приштина поради огромните царини на производи од централна Србија, туку е одлучено да се применат контрамерки што во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Белград нема да почне арбитража против Приштина поради огромните царини на производи од централна Србија, туку е одлучено да се применат контрамерки што во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Пет компании треба да добијат одобрение од Царинската управа за овластен економски оператор. Барањата, како што велат од Царината за МИА, се во обработка и ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Пет компании треба да добијат одобрение од Царинската управа за овластен економски оператор. Барањата, како што велат од Царината за МИА, се во обработка и ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Пет компании треба да добијат одобрение од Царинската управа за овластен економски оператор. Барањата, како што велат од Царината за МИА, се во обработка и ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Здружението за земјоделство и прехранбена индустрија при Стопанската комора на Македонија континуирано презема активности во насока на поголема препознатливост ...
  сите 16 | | | веќе видена