ЦД

  во

  Северина пред некој месец се најде во центарот на вниманието откако во јавноста повторно се појавија нејзини порно фотографии. Хрватската ѕвезда досега молчеше ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Северина (46) до сега молчеше за разголените фотографии , кои ги преплавија медиумите во регионот. Но, сега во интервју за хрватско списание раскажа како се ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Северина првпат проговори за фотографиите кои во последно време го преплавија интернетот. Во последните неколку недели, некои медиуми беа преплавени со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Избеганиот Никола Груевски е во Унгарија каде што побара азил, а таму стигнал преку Црна Гора. Територијата на Црна Гора ја напуштил истиот ден преку ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Поранешниот македонски премиер Никола Груевски стасал до Унгарија со помош на унгарски дипломати и службени дипломатски возила на унгарските амбсади во ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Избеганиот Никола Груевски е во Унгарија каде што побара азил, а таму стигнал преку Црна Гора. Територијата на Црна Гора ја напуштил истиот ден преку ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Вокалните способности на нашата Марија Спасовска се добро познати како на нашата публика, така и на интернационално ниво, а доказ за тоа се многубројните ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Германски музичар во 2014 година напиша песна посветена на Михаел Шумахер и му испрати ЦД како подарок, а тоа пријатно ја изненади неговата сопруга која му се ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Целта е децата со аутизам да ги научиме сами да функционираат во животот. Да бидат способни граѓани во општеството. Да придонесуваат. Не е целта постојатно да ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Од МВР си заминав на 31 октомври 2013 година по последна закана од Горан Грујевски кој ми кажа доколку не си заминам ќе бидам вклучен во процесот Шпион кој ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Од МВР си заминав на 31 октомври 2013 година по последна закана од Горан Грујевски кој ми кажа доколку не си заминам ќе бидам вклучен во процесот Шпион кој ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Од МВР си заминав на 31 октомври 2013 година по последна закана од Горан Грујевски кој ми кажа доколку не си заминам ќе бидам вклучен во процесот Шпион кој ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Од МВР си заминав на 31 октомври 2013 година по последна закана од Горан Грујевски кој ми кажа доколку не си заминам ќе бидам вклучен во процесот Шпион кој ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Од МВР си заминав на 31 октомври 2013 година по последна закана од Горан Грујевски кој ми кажа доколку не си заминам ќе бидам вклучен во процесот Шпион кој ...
  сите 45 | | | веќе видена