Бутел

  во

  Бутелска, главната улица во скопката општина Бутел, четири месеци е раскопана, целата е со дупки и по неа не може да се вози. Град Скопје во октомври лани ја ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Пред некој ден во автобус се случи една крајно апсурдна ситуација. Се качи една постара женичка, застана веднаш до седиштето каде седеше мојата осумгодишна ...
  | | веќе видена

  Деновиве, за време на училишниот распуст, во ОУ ,,Ацо Шопов,, во населба Радишани владее работна атмосфера. Имено, до почетокот на второто полугодие ќе бидат ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Кераца Висулчева е родена на 7 април 1911 година во село Несрам, костурско, Егејскиот дел на Македонија, во времето на државата Грција, а ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во желбата за што поголемо доближување до играта на ракометната репрезентација, ЕКИПА преку стручните анализа на поранешни македонски репрезентативци ќе се ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Државниот завод за статистика излезе со податоци од градежништвото за месец ноември. Според податоците од статистиката забележително е дека општина Центар и ...
  сите 9 | | | веќе видена