Буш

  во

  Пораката на Вашингтон за „исправање на границите“ на Косово потекнува од човек кој се спротивстави на независноста на Косово. Но, има повеќе од тоа … На крајот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Тоа што е јасно е дека заминувањето на Џон Болтон од местото советник за национална безбедност на американскиот претседател, ќе има силно влијание на ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Џон Болтон, советникот за национална безбедност на американскиот претседател Доналд Трамп, беше изненадно сменет од неговата позиција, што може да се види како ...
  сите 63 | | | веќе видена

  САД денеска жалат и го одбележуваат најтрагичниот датум во својата понова историја – 18 години од терористичките напади на 11 септември 2001 година. Со повеќе ...
  сите 63 | | | веќе видена

  САД денеска жалат и го одбележуваат најтрагичниот датум во својата понова историја – 18 години од терористичките напади на 11 септември 2001 година. Со повеќе ...
  сите 63 | | | веќе видена

  САД денеска жалат и го одбележуваат најтрагичниот датум во својата понова историја – 18 години од терористичките напади на 11 септември 2001 година. Со повеќе ...
  сите 63 | | | веќе видена

  САД денеска жалат и го одбележуваат најтрагичниот датум во својата понова историја – 18 години од терористичките напади на 11 септември 2001 година. Со повеќе ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Од нападите на 11 септември поминаа 18 години. Сеќавањата на денот кога во само неколку часа загинаа скоро 3.000 луѓе и понатаму се живи, а сега се на едно ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Еден од најпознатите теоретичари на заговор Дејвид Ајк тврди дека покрај кулите близначки, кои беа срушени во терористичкиот напад на 11 септември во Њујорк, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Теоретичарот на заговори, Дејвид Ике го поддржал извештајот во кој се наведува дека на 11 септември, една од кулите во Њујорк не се срушила заради пожар. Ике ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Германскиот виолинист Дејвид Герет (39) на 25 септември првпат ќе одржи концерт во Македонија. И во Скопје, како и секаде во светот, тој ќе свири на својата ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на Русија, Владимир Путин, два дена во пресрет на терористичките напади на 11-ти септември 2001-ва година во Њујорк и Вашингтон, му се јавил на ...
  сите 39 | | | веќе видена