Бундестагот

  во

  Државата Македонија е во жестока борба за нејзиното име, ја отрфлам промената на името на државите, само затоа што тоа го бараат Грција, САД, Германија, НАТО и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Државата Македонија е во жестока борба за нејзиното име. Иако јас ги критикувам некои тврдења кои се на македонски историски конструкции, како на пример ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Локалeн лидер на екстремно десничарската партија Алтернатива за Германија (АФД) е повреден во напад од неколку лица во германскиот град Бремен. Полицијата ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Локалeн лидер на екстремно десничарската партија Алтернатива за Германија (АФД) е повреден во напад од неколку лица во германскиот град Бремен. Полицијата ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Локалeн лидер на екстремно десничарската партија Алтернатива за Германија (АФД) е повреден во напад од неколку лица во германскиот град Бремен.Полицијата ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Германските власти денеска објавија дека притворен е осомничениот за хакерскиот напад кој резултираше со објавување информации за стотици политичари и познати ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Пратеник и локален лидер на екстремно десничарската партија Алтернатива за Германија (АФД) е повреден во напад од неколку лица во германскиот град Бремен. ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Германските власти денеска објавија дека притворен е осомничениот за хакерскиот напад кој резултираше со објавување информации за стотици политичари и познати ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Агенцијата за кибернетичка безбедноста била запознаена со пет случаи на хакирање податоци на германските политичари во 2018 година кои може да се поврзат со ...
  сите 35 | | | веќе видена