Бунарџик

  во

  Учениците од ООУ „Ристо Крле“, од н.м. Кадино и подрачните училишта во н.м. Мралино и н.м. Бунарџик, со богата културно-забавна програма под мотото „Немаме ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Два големи пожари вечерва горат во Скопје, едниот е во близина на селото Ајватовци, додека другиот е во Ѓорче Петров. Во селото Ајватовци гори сува трева и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Два пожари вечерва беснеат во Скопје,во едниот гори фабрика за пластика во Ѓорче Петров Два големи пожари вечерва горат во Скопје, едниот е во близина на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Два големи пожари вечерва горат во Скопје, едниот е во близина на селото Ајватовци, додека другиот е во Ѓорче Петров. Во селото Ајватовци гори сува трева и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Албанската фармацевтска компанија „Саген“ ќе гради фабрика во Бунарџик. Ова е прва албанска инвестиција во индустриските зони во Македонија. Инвестицијата ќе ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Со засадување на над 300 години старо маслиново дрво како симбол на мирот и пријателството, денеска во ТИРЗ Бунарџик беше озачен почетокот на изградбата на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Две нови инвестиции во пресрет на референдумот за името. Со засадување на 300 години старо маслиново дрво, како симбол на мирот и пријателството, првата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Со засадување на над 300 години старо маслиново дрво како симбол на мирот и пријателството, денеска во ТИРЗ Бунарџик беше озачен почетокот на изградбата на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во објектот во Македонија ќе се произведуваат инфузни раствори и генерички лекови од кои најголемиот дел ќе бидат наменети за извоз. Предвидено е инвестицијата ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Со засадување на над 300 години старо маслиново дрво како симбол на мирот и пријателството, денеска во ТИРЗ Бунарџик беше озачен почетокот на изградбата на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев кампањата за референдумот, што ќе се одржи на 30 септември, ја завршува со неколку активности. Тој денеска ќе ја посети локацијата каде ...
  сите 16 | | | веќе видена