Бујар Османи

  во

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи денеска се сретна со новоименуваниот Амбасадор на Република Косово во земјава, Ѓерѓ Дедај. – Имаме ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со новоименуваниот Амбасадор на Република Косово во земјава, Ѓерѓ Дедај. Османи ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со новоименуваниот Амбасадор на Република Косово во земјава, Ѓерѓ Дедај. Османи ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи денеска се сретна со новоименуваниот Амбасадор на Република Косово во земјава, Ѓерѓ Дедај. – Имаме ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи денеска се сретна со новоименуваниот aмбасадор на Косово во земјава, Ѓерѓ Дедај.„Имаме бројни заеднички ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со новоименуваниот Амбасадор на Република Косово во земјава, Ѓерѓ Дедај. Османи ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со новоименуваниот Амбасадор на Република Косово во земјава, Ѓерѓ Дедај. Османи ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со новоименуваниот Амбасадор на Република Косово во земјава, Ѓерѓ Дедај. Османи ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со новоименуваниот Амбасадор на Република ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи денеска се сретна со новоименуваниот Амбасадор на Република Косово во земјава, Ѓерѓ Дедај. – Имаме ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Дали македонското здравство е подготвено да се интегрира во Европската Унија? Министерот Венко Филипче смета дека сме на добар пат, но се уште треба да ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Клиниката за дигестивна хирургија е целосно реновирана и обезбедена е енергетска ефикасност, а дел од средствата за обнова се обезбедени од програмата на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, заедно со амбасадорката на Јапонија, Н.Е Кеико Ханеда, и заменик претседателот на Владата задолжен за европски ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, Венко Филипче, заедно со амбасадорката на Јапонија, Кеико Ханеда, и вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи, денеска ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, Венко Филипче, заедно со амбасадорката на Јапонија, Кеико Ханеда, и вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи, денеска ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, Венко Филипче, заедно со амбасадорката на Јапонија, Кеико Ханеда, и вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи, денеска ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во улога на Национален координатор за распределба на странска помош во Република ...
  сите 21 | | | веќе видена