Бугари

  во

  Илјадници државјани на Бугарија ги блокираа важните патишта во таа земја во знак на протест поради високите цени на горивата и зголемените даноци на старите ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Илјадници државјани на Бугарија ги блокираа важните патишта во таа земја во знак на протест поради високите цени на горивата и зголемените даноци на старите ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Илјадници Бугари денеска блокираа важни сообраќајници и патишта во земјата во знак на протест поради зголемувањето на цените на горивата, данокот на постари ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Илјадници Бугари денеска блокираа важни сообраќајници и патишта во земјата во знак на протест поради зголемувањето на цените на горивата, данокот на постари ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Илјадници Бугари денеска блокираа важни сообраќајници и патишта во земјата во знак на протест поради зголемувањето на цените на горивата, данокот на постари ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Илјадници Бугари денеска блокираа важни сообраќајници и патишта во земјата во знак на протест поради зголемувањето на цените на горивата, данокот на постари ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во преамбулата на Уставот треба да се внесат и идеите на БМОРК (ТМОРО, ВМОРО), за политичка автономија на нашите простори ветена на Берлинскииот конгрес во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во Бугарија неодамна е откриена измамничка мрежа која за пари фалсификувала сертификати за бугарско потекло и така преку Бугарија се стекнувало државјанство на ...
  сите 25 | | | веќе видена