Бруто

  во

  Глобалниот долг достигна 244 илјади милијарди долари во третиот квартал од 2018-та година, што е за 12 отсто повеќе од нивото од 2016-та година. Тој надминува ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО- ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во вечерашното гостување во емисијата „Отворено“ на телевизија Алфа кажа дека СДСМ веќе две години спие, дека ...
  сите 272 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО- ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во вечерашното гостување во емисијата „Отворено“ на телевизија Алфа кажа дека СДСМ веќе две години спие, дека ...
  сите 272 | | | веќе видена

  Американската Влада ги зголеми за двојно проценките за штетите што економијата на САД ги трпи од делумната блокада на федералните органи, јави денеска ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО- ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во вечерашното гостување во емисијата „Отворено“ на телевизија Алфа кажа дека СДСМ веќе две години спие, дека ...
  сите 272 | | | веќе видена

  Американската Влада ги зголеми за двојно проценките за штетите што економијата на САД ги трпи од делумната блокада на федералните органи, јави денеска ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Американската Влада ги зголеми за двојно проценките за штетите што економијата на САД ги трпи од делумната блокада на федералните органи, јави денеска ...
  сите 11 | | | веќе видена