Бритиш

  во

  Х рватот Жарко Алфиревиќ дипломирал на Медицинскиот факултет во Загреб во 1984, а во 1989.година, со стипендија на Бритиш Каунсил, отишол на усовршување во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Х рватот Жарко Алфиревиќ дипломирал на Медицинскиот факултет во Загреб во 1984, а во 1989.година, со стипендија на Бритиш Каунсил, отишол на усовршување во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Бурата „Ерик“ ја погоди Велика Британија при што ветровите се со брзина поголема од 110 км/час. Една жена загина откако врз неа се урна дрво. Бурата создава ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Бурата „Ерик“ ја погоди Велика Британија при што ветровите се со брзина поголема од 110 км/час. Една жена загина откако врз неа се урна дрво. Бурата создава ...
  сите 6 | | | веќе видена

  На аеродромот Хитроу во Лондон за малку е избегната катастрофа, кога патнички авион отскокна од пистата. Авиониот на Бритиш Ервејс од Ирска бил зафатен од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Бурата „Ерик“ ја погоди Велика Британија при што ветровите се со брзина поголема од 110 км/час. Една жена загина откако врз неа се урна дрво. Бурата создава ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Бурата „Ерик“ ја погоди Велика Британија при што ветровите се со брзина поголема од 110 км/час. Една жена загина откако врз неа се урна дрво. Бурата создава ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Властите во САД конфискуваа метамфетамин во вредност од скоро една милијарда долари кој бил наменет за црниот пазар во Австралија, пренесува Си-ен-ен. Станува ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Астрономскиот научен тим го објави своето истражување за мистериозни радио-бранови од далечните галаксии во вселената кои ги фатија преку телескоп во Канада. ...
  сите 3 | | | веќе видена