Бристол

  во

  Од кабинетот на извршниот директор Миѓен Асани велат дека причината за преселбата е зголемениот број вработени и немањето технички прием на објектот. Во истиот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Од кабинетот на извршниот директор Миѓен Асани велат дека причината за преселбата е зголемениот број вработени и немањето технички прием на објектот. Во истиот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Децата од урбани средини чии мајки страдале од депресија за време на бременоста, имаат поголеми изгледи во текот на животот да развијат некакво нарушување во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во култниот филм „ Кој тоа таму пее “ Мишко возеше со врзани очи, пред вчудовидените и преплашени патници, а татко му постојано настојуваше да вози и во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Велика Британија често е на удар на опасни бури, а силните ветрови им прават големи проблеми и на пилотите.Едно драматично слетување се одигра на аеродромот во ...
  | | веќе видена

  Велика Британија често е на удар на опасни бури, а силните ветрови им прават големи проблеми и на пилотите. Едно драматично слетување се одигра на аеродромот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Велика Британија често е на удар на опасни бури, а силните ветрови им прават големи проблеми и на пилотите. Едно драматично слетување се одигра на аеродромот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Жена пилот изведе екстремен маневар: Погледнете го спектакуларното слетување Велика Британија често е на удар на опасни бури, а силните ветрови им прават ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Самоуништувањето на сликата „Девојче со балон“ беше уште еден во низата потези кои го свртеа вниманието на светот кон мистериозниот уметник Бенкси. Неговиот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Пилот го воодушеви светот после слетувањето на „Боинг 757-200“ авионот на аеродромот во Бристол при лоши временски услови. Бурата „Калум“ донесе невреме и го ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Македонија се бори да ги задржи младите во земјата и да создаде подобри услови и перспектива, но нема стратегија за враќање на веќе иселените. Најголем проблем ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Повеќето простори за ко-работење (coworking places) во светот се независни, започнати со минимум ресурси, со природен раст низ годините. Најстарите простори ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Репрезентативната пауза, односно чекањето да се одиграат натпревари меѓу националните селекции, не треба да биде препрека за типувачите кои се надеваат на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „Девојчето со балонот“, реплика на графит од британскиот уметник Бенкси вчеравечер се самоуништи откако беше продадено на аукција, а луѓето во галеријата во ...
  сите 11 | | | веќе видена