Брисел

  во

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на посетата на Брисел, денеска се сретна со еврокомесарот за проширување и соседска ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамките на посетата на Брисел, се сретна со еврокомесарот за проширување и соседска политика, ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамките на посетата на Брисел, оствари работна средба со Еврокомесарот за ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамките на посетата на Брисел се сретна со еврокомесарот за проширување и соседска политика, ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата, задолжен за европски прашања Бујар Османи, во рамки на работната посета на Брисел, денеска имаше неформален брифинг со ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамките на посетата на Брисел, оствари работна средба со Еврокомесарот за ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата, задолжен за европски прашања Бујар Османи, во рамки на работната посета на Брисел, денеска имаше неформален брифинг со ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата, задолжен за европски прашања Бујар Османи, во рамки на работната посета на Брисел, денеска имаше неформален брифинг со ...
  сите 119 | | | веќе видена

  – Искористеноста на програмата на „Еразмус +" за образование и мобилност во целост е над 96 проценти. Но, последната анализа ни покажа дека во овој дел, на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на својата работна посета на Брисел, оствари неформален брифинг со ...
  сите 119 | | | веќе видена

  На состанокот,  вицепремиерот Османи, соопшти неговиот кабинет, брифирал за актуелната состојба во Македонија, оценувајќи ја политичката клима како позитивна ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на својата работна посета на Брисел, оствари неформален брифинг со ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата, задолжен за Европски прашања Бујар Османи, во рамки на својата работна посета на Брисел, оствари неформален брифинг со ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на својата работна посета на Брисел, оствари неформален брифинг со ...
  сите 119 | | | веќе видена