Брејвик

  во

  Најголемата онлајн книжарница во Норвешка „Адлибрис“ ја продавала книгата „2083: Европска декларација за независност“, која е расистички манифест на убиецот ...
  | | веќе видена

  Најголемата онлајн книжарница во Норвешка „Адлибрис“ ја продавала книгата „2083: Европска декларација за независност“, која е расистички манифест на убиецот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Најголемата онлајн книжарница во Норвешка „Адлибрис“ ја продавала книгата „2083: Европска декларација за независност“, која е расистички манифест на убиецот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Најголемата онлајн книжарница во Норвешка „Адлибрис“ ја продавала книгата „2083: Европска декларација за независност“, која е расистички манифест на убиецот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Најголемата онлајн книжарница во Норвешка „Адлибрис“ ја продавала книгата „2083: Европска декларација за независност“, која е расистички манифест на убиецот ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Напаѓачот кој денеска го изврши најголемиот масакр во историјата на Нов Зеланд, убивајќи 49 луѓе за време на молитва во две џамии во градот Крајстчрч, сакал да ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Дваесет и осумгодишниот Брентон Терант, кој во напад на две џамии во градот Крајстчрч на Нов Зеланд уби најмалку 49 лица на „Фејсбук“ во живо го емитувал ...
  сите 10 | | | веќе видена