Брегот

  во

  Почна пријавувањето за кампот на најтрофејниот фудбалски колектив на планетата " Реал Мадрид" Македонија Вториот фудбалски камп на Реал Мадрид ќе се реализира ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Вториот фудбалски камп на Реал Мадрид Фондација ќе се реализира од 14. до 18. јануари 2019 во Охрид, на брегот на живописното Охридско езеро, ставајќи ја ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Вториот фудбалски камп на Реал Мадрид Фондација ќе се реализира од 14 до 18 јануари 2019 во Охрид, на брегот на живописното Охридско езеро, ставајќи ја нашата ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Според новата мапа направена за предупредување на патниците за ризикот кој ги чека во странство, како најопасни места на планетата се издвојуваат Либија, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Вториот фудбалски камп на Реал Мадрид Фондација ќе се реализира од 14 до 18 јануари 2019 во Охрид, на брегот на живописното Охридско езеро, ставајќи ја нашата ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Вториот фудбалски камп на Реал Мадрид Фондација ќе се реализира од 14 до 18 јануари 2019 во Охрид, на брегот на живописното Охридско езеро, ставајќи ја нашата ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На стариот пат што води од Охрид кон Струга, во должина од околу два километри, во Охридското Езеро е фрлен градежен шут, со што е покриена трската. Тампонот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Чиле се наоѓа на најјужниот дел на Јужна Америка, па јасно ви е дека во моментите на зима во нашата земја, некој таму ужива на некоја од многубројните плажи. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Снимката прикажува низа статистики кои го прикажуваат бројот на пукањата во САД, како и бројот на загинати поради употребата на оружје. Светските медиуми со ...
  | | веќе видена

  Древни бродови познати како „бродови духови“, за кои се верува дека доаѓаат од Северна Кореја и оваа година продолжуваат да пристигнуваат до брегот на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Дрвени бродови, познати како „бродови духови“, за кои се верува дека се од Северна Кореја, и оваа година стигнуваат на брегот на Јапонија. Крајбрежната стража ...
  сите 6 | | | веќе видена