Брегалница

  во

  Изготвена е приоритетна листа на одржување локални патишта во зимски услови, беше речено на координативниот состанок што го организираа Регионалниот центар за ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Изготвена е приоритетна листа на одржување локални патишта во зимски услови, беше речено на координативниот состанок што го организираа Регионалниот центар за ...
  сите 68 | | | веќе видена

   Сите сакаме да патуваме низ светот, ама ретко кога се решаваме да ја истражиме сопствената држава. Минатиот викенд беше посебно освежување за мене, но и за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за комунални работи од Делчево започнува акција за собирање на растителниот отпад од дворните места на граѓаните. Како што информираат од ...
  сите 12 | | | веќе видена

  07.11.2018 Во рамките на проектот “ЛАГ-НЕТ во Источ ниот и Југоисточ ниот плански регион“ што го имплементира Здружението ЦЕЛОР - Центар за локален развој од ...
  сите 6 | | | веќе видена