Бразилци

  во

  Бразилската фудбалска легенда и еден од најдобрите изведувачи на слободни удари во историјата на фудбалот, Жунињо Пернамбукано удри по Нејмар кој според него ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Најмалку 7,8 милиони Бразилци во периодот март – мај ги загубиле своите работни места, покажуваат најновите податоци на државната статистичка служба, во која ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Најмалку 7,8 милиони Бразилци во периодот март – мај ги загубиле своите работни места, покажуваат најновите податоци на државната статистичка служба, во која ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Најмалку 7,8 милиони Бразилци во периодот март – мај ги загубиле своите работни места, покажуваат најновите податоци на државната статистичка служба, во која ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Краковија – Погон (Екстракласа, Полска, 18 часот) Карковија е фаворит според коефициентите, но домаќините наскоро ќе играат многу поважен меч од денешниот со ...
  сите 46 | | | веќе видена

  САД нема да бидат вклучени во првата група земји со кои ЕУ повторно ги воведува патувањата поради неуспехот на Вашингтон да ја контролира заразата, се наведува ...
  сите 368 | | | веќе видена

  САД нема да бидат вклучени во првата група земји со кои ЕУ повторно ги воведува патувањата поради неуспехот на Вашингтон да ја контролира заразата, се наведува ...
  сите 369 | | | веќе видена

  Движењето Животите на црните луѓе се важни (БЛМ) кое организира масовни протести низ САД, а бара и отстранување на историски споменици и менување на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Волонтери ископаа 100 гробови на плажата Копакабана во Рио де Жанеиро како симболичко потсетување на илјадниците Бразилци кои починаа од Ковид-19, но и да го ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Волонтери ископаа 100 гробови на плажата Копакабана во Рио де Жанеиро како симболичко потсетување на илјадниците Бразилци кои починаа од Ковид-19, но и да го ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Волонтери ископаа 100 гробови на плажата Копакабана во Рио де Жанеиро како симболичко потсетување на илјадниците Бразилци кои починаа од Ковид-19, но и да го ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Волонтери ископаа 100 гробови на плажата Копакабана во Рио де Жанеиро како симболичко потсетување на илјадниците Бразилци кои починаа од Ковид-19, но и да го ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Волонтери ископаа 100 гробови на плажата Копакабана во Рио де Жанеиро како симболичко потсетување на илјадниците Бразилци кои починаа од Ковид-19, но и да го ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Волонтери ископаа 100 гробови на плажата Копакабана во Рио де Жанеиро како симболичко потсетување на илјадниците Бразилци кои починаа од ковид-19, но и да го ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Врховниот суд во Бразил и нареди на Владата да продолжи со објавување целосни податоци за заразените од Ковид-19, вклучително и вкупниот број на починати луѓе. ...
  сите 346 | | | веќе видена

  Врховниот суд во Бразил и нареди на Владата да продолжи со објавување целосни податоци за заразените од Ковид-19, вклучително и вкупниот број на починати луѓе. ...
  сите 46 | | | веќе видена