Бразил

  во

  Глобалното затоплување може да доведе до тоа некои од “животните уживања“, како што се кафето, чоколадото, виното и пивото да станат потешко достапни и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Потрошила 500.000 долари на операции и 8 пати го зголемила задникот. Кога ќе ја видете на фотка од младоста ќе ви биде јасноЏенифер Паплома (26) од Бразил ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Специјално обучени медицински лица наречени „медицински кловнови“ кои владеат специјални вештини ќе ја подобруваат психолошката состојба на тешко болните ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Специјално обучени медицински лица наречени „медицински кловнови“ кои владеат специјални вештини ќе ја подобруваат психолошката состојба на тешко болните ...
  сите 37 | | | веќе видена

   Фокусот ќе биде ставен на Клиниката за детски болести. Станува збор за спроведување проект „Медицински кловнови" во рамки на кој 26 медицински лица вработени ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Специјално обучени медицински лица наречени „медицински кловнови“ кои владеат специјални вештини ќе ја подобруваат психолошката состојба на тешко болните ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Специјално обучени медицински лица наречени „медицински кловнови“ кои владеат специјални вештини ќе ја подобруваат психолошката состојба на тешко болните ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Медицински кловнови се специјално обучени медицински лица вработени во јавните здравствени установи, кои посебно внимание ќе посветуваат на психосоцијалните ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Специјално обучени медицински лица наречени „медицински кловнови“ кои владеат специјални вештини ќе ја подобруваат психолошката состојба на тешко болните ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Специјално обучени медицински лица наречени „медицински кловнови“ кои владеат специјални вештини ќе ја подобруваат психолошката состојба на тешко болните ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Специјално обучени медицински лица наречени „медицински кловнови“ кои владеат специјални вештини ќе ја подобруваат психолошката состојба на тешко болните ...
  сите 28 | | | веќе видена