Бразил

  во

  На прес конференција денеска официјално беше претставен Благоја Милевски за нов селектор на македонската фудбалска репрезентација до 21 година, тој доаѓа на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешниот селектор на македонската фудбалска репрезентација до 21 година, Благоја Милевски денеска во „Куќата на фудбалот“ официјално се врати на поранешната ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Враќањето на Бобан Милевски во репрезентацијата до 21 година беше најавено по неуспешните квалификации на нашата млада селекција, а денеска ценетиот стручњак ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поранешниот селектор на македонската фудбалска репрезентација до 21 година, Благоја Милевски денеска во „Куќата на фудбалот“ официјално се врати на поранешната ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Поранешниот селектор на македонската фудбалска репрезентација до 21 година, Благоја Милевски денеска во „Куќата на фудбалот“ официјално се врати на поранешната ...
  сите 9 | | | веќе видена