Бразил

  во

  Новите правила на „продавницата“ Play Store, во комбинација со безбедносните процедури спасиле голем број на корисници од потенцијално опасни програми, велат ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Новите правила на „продавницата“ Play Store, во комбинација со безбедносните процедури спасиле голем број на корисници од потенцијално опасни програми, велат ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Судот во Бразил со месеци се обидуваше да утврсди кој е вистинскиот татко , бидејќи 31 – годишните идентични близнаци не сакале да признаат дека се татковци. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Националното конститутивно собрание на Венецуела едногласно му го одзеде пратеничкиот имунитет на опозицискиот лидер Хуан Гваидо, кој се прогласи за привремен ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Националното конститутивно собрание на Венецуела едногласно му го одзеде пратеничкиот имунитет на опозицискиот лидер Хуан Гуаидо, кој се прогласи за привремен ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Калина Корнажева-Бошнакова којa вчера загина со нејзиниот сопруг и нивните две ќерки e во роднинска врска со правникот и поранешен министер за правда Петар ...
  сите 207 | | | веќе видена

  Националното конститутивно собрание на Венецуела едногласно му го одзеде пратеничкиот имунитет на опозицискиот лидер Хуан Гваидо, кој се прогласи за привремен ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Националното конститутивно собрание на Венецуела едногласно му го одзеде пратеничкиот имунитет на опозицискиот лидер Хуан Гваидо, кој се прогласи за привремен ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Бугарските медиуми откриваат детали за загинатите патници во цесната над Солунска Глава. Според dir.bg загинатите се роднини на поранешниот министер за правда ...
  сите 230 | | | веќе видена

  Парламентот на Венецуела донесе одлука за укинување на имунитетот на опозицискиот водач Хуан Гуaидо, отворајќи ја можноста за негово гонење и апсење.На барање ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Парламентот на Венецуела донесе одлука за укинување на имунитетот на опозицискиот водач Хуан Гуaидо, отворајќи ја можноста за негово гонење и апсење. На барање ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Бугарските медиуми откриваат детали за загинатите патници во цесната над Солунска Глава. Според dir.bg загинатите се роднини на поранешниот министер за правда ...
  сите 271 | | | веќе видена