Браун

  во

  Фејсбук ќе инвестира 300 милиони долари во следните три години во локални новински агенции во светот, откако компанијата долго беше критикувана за улогата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Фејсбук ќе инвестира 300 милиони долари во следните три години во локални новински агенции во светот, откако компанијата долго беше критикувана за улогата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  „Фејсбук“ ќе инвестира 300 милиони долари во следните три години во локални новински агенции во светот, откако компанијата долго беше критикувана за улогата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Инвестицијата предвидува значително проширување на планот за помош на новинските компании во САД и во странство за креирање и поддршка на одржливи ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во следните три години, Фејсбук ќе инвестира 300 милиони долари во разни проекти поврзани со новинарството, особено поради потикнување на локалното ...
  сите 13 | | | веќе видена

  „Фејсбук“ ќе инвестира 300 милиони долари во следните три години во локални новински агенции во светот, откако компанијата долго беше критикувана за улогата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  „Фејсбук“ ќе инвестира 300 милиони долари во следните три години во локални новински агенции во светот, откако компанијата долго беше критикувана за улогата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  „Фејсбук“ ќе инвестира 300 милиони долари во следните три години во локални новински агенции во светот, откако компанијата долго беше критикувана за улогата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  За неколку месеци во Велика Британија стапува на сила контроверзниот закон, според кој посетителите на порнографски страници ќе мораат да докажат дека имаат ...
  сите 9 | | | веќе видена