Бранко

  во

  Денеска се навршуваат 19 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор . На денешен ден е потпишан Рамковниот договор со кој беше ставен крај на ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Денеска се навршуваат 19 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор . На денешен ден е потпишан Рамковниот договор со кој беше ставен крај на ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Тринаесетти август, во нашата историја е запишан како еден од црните денови за Македонија. На овој ден се случиле најмалку три погибија: херојската смрт на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Книгата „Монологија“ на Васко Тодоров во која се собрани сите култни монолози на неговото хумористично алтер-его Тошо Малерот од легендарното шоу „К-15“ беше ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Поранешниот пратеник Павле Богоевски и Бранко Героски имаа своевиден дуел на социјалните мрежи, кој започна со објава на новинарот, и воедно бранење на лидерот ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Поранешниот пратеник Павле Богоевски и Бранко Героски имаа своевиден дуел на социјалните мрежи, кој започна со објава на новинарот, и воедно бранење на лидерот ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Книгата „Монологија“ на Васко Тодоров во која се собрани сите култни монолози на неговото хумористично алтер-его Тошо Малерот од легендарното шоу „К-15“ беше ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Книгата „Монологија“ на Васко Тодоров во која се собрани сите култни монолози на неговото хумористично алтер-его Тошо Малерот од легендарното шоу „К-15“ беше ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Книгата „Монологија“ на Васко Тодоров во која се собрани сите култни монолози на неговото хумористично алтер-его Тошо Малерот од легендарното шоу „К-15“ беше ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Книгата „Монологија“ на Васко Тодоров во која се собрани сите култни монолози на неговото хумористично алтер-его Тошо Малерот од легендарното шоу „К-15“ беше ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во член 88 од Уставот, Владата е дефинирана како носител на ИЗВРШНАТА ВЛАСТ, а според членот 89, став (2) : „ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВЛАДАТА И МИНИСТРИТЕ НЕ МОЖАТ ДА ...
  сите 316 | | | веќе видена

  ЕМ ПРАТЕНИЦИ, ЕМ МИНИСТРИ?! Поделбата на власта на законодавна , извршна и судска е темелна вредност на уставниот поредок на Република Македонија (член 8, став ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Од лош политичар не можеш да очекуваш добро решение, а од човек како Зоран Заев кој во политикава како да влегол директно од пазарџиска тезга од Струмица не ...
  сите 14 | | | веќе видена