Бранко Црвенковски

  во

  Објавата на тајните документи од страна на Викиликс дека министерот за надворешни работи Никола Димитров дека два пати бил заштитен извор на американската ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Објавата на тајните документи од страна на Викиликс дека министерот за надворешни работи, Никола Димитров два пати бил заштитен извор на американста амбасада ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На интернет страницата на Викиликс се објавија нови документи, извештаи на амбасадата на САД во Скопје, во кои тогашниот македонски преговарач за името Никола ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Од избори што локални што парламентарни, што редовни, што вонредни, веќе дерман се нема. Привршува и оваа и Македонија за две седмици влегува во уште една ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на собранието на република Македонија Стојан рече дека стои зад се што напишал во неговата книга која ја брануваше јавноста особено по ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на собранието на република Македонија Стојан  рече дека стои зад се што напишал во неговата книга која ја брануваше јавноста особено по ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Бившиот прв човек на македонското Собрание, Стојан Андов, не отстапува од ставовите кои ги има изнесено во неговата нова книга и стои зад секоја напишана ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на собранието на Република Македонија, Стојан Андов, рече дека стои зад сѐ што напишал во неговата книга, која ја брануваше јавноста, ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Поранешниот претсеател на Собранието, Стојан Андов вели дека стои зад она што е напишано во книгата „До атентатот и по него“ и што кажал дека тогашниот ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на собранието на република Македонија Стојан рече дека стои зад се што напишал во неговата книга која предизвика бурни ракции, дека ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Стојан Андов, Бранко Црвенковски и Љубомир Фрчковски, биле дел од нарачетелите на атентатот врз поранешниот македонски претседател Киро Глигоров во 1995 ...
  сите 10 | | | веќе видена