Бранко Црвенковски

  во

  Поранешниот премиер и лидер на СДСМ во 2013 година беше исклучен од владејачката партија додека лидер беше Бранко Црвенковски, со образложение дека работи ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев периодов, односно пред и по решавање на спорот со Грција немал комуникација со поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Со поранешниот претседател на СДСМ Бранко Црвенковски немаме разговарано, рече премиерот Зоран Заев во интервју за 1ТВ, на прашањето дали се слушнал со ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Со поранешниот претседател на СДСм Бранко Црвенковски немаме разговарано, рече премиерот Зоран заев во интервју за 1тв, на прашањето дали се слушнал со ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Со ваквиот договор Македонија самата ја поништува и суспендира меѓународно-правно валидната пресуда која беше во наша корист. Дури и во меѓународниот суд на ...
  сите 162 | | | веќе видена

  МИА побара мислења и ставови од сите поранешни премиери на Република Македонија во врска со договорот со Грција и процесот на решавање на двеиполдеценискиот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  МИА побара мислења и ставови од сите поранешни премиери на Република Македонија во врска со договорот со Грција и процесот на решавање на двеиполдеценискиот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  СДСМ и Владата се единствени во ставот за решавање за името. И поранешниот претседател на државата, како и на мојата паријта е за НАТО и ЕУ и за наоѓање ...
  сите 20 | | | веќе видена

  На поставено прашање од публиката, за наводно враќање на Бранко Црвенковски во политиката, премиерот Заев изјави: – Нашиот поранешен претседател Црвенковски ...
  | | веќе видена | слични