Бранко Црвенковски

  во

  Скопје, 5 мај 2019 (МИА) – Денеска се одржува вториот круг од претседателските избори. Право на глас имаат 1.808.131 избирачи, кои можат да изберат меѓу ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во претседателската трка се кандидатот на СДСМ и коалицијата Стево Пендаровски и на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Гордана Силјановска-Давкова. На 3.480 избирачки ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Во Република Северна Македонија денеска се одржува вториот круг од шестите претседателски избори. На 3.480 избирачки места во Републикава и на 32 во странство ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во вториот круг победник оној кој ќе освои повеќе гласови, доколку биде исполнет цензусот Денеска се одржува вториот круг од претседателските избори. Право на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Скопје, 5 мај 2019 (МИА) – Во Република Северна Македонија се одржува вториот круг од шестите претседателски избори. Во претседателската трка се кандидатот на ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Во вториот круг победник оној кој ќе освои повеќе гласови, доколку биде исполнет цензусот Денеска се одржува вториот круг од претседателските избори. Право на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Во Република Македонија денеска се одржува вториот круг од шестите претседателски избори. Во претседателската трка се кандидатот на СДСМ и коалицијата Стево ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Денеска се одржува вториот круг од претседателските избори. Право на глас имаат 1.808.131 избирач, кои можат да изберат меѓу двајцата кандидати.Вториот круг на ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Во вториот круг победник оној кој ќе освои повеќе гласови, доколку биде исполнет цензусот. Денеска се одржува вториот круг од претседателските избори. Право на ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Денеска се одржува вториот круг од претседателските избори. Право на глас имаат 1.808.131 избирач, кои можат да изберат меѓу двајцата кандидати Гордана ...
  сите 78 | | | веќе видена