Бранко Црвенковски

  во

  Утре се навршуваат 17 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор со кој се стави крај на конфликтот во 2001 година и се постави рамка за ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Утре се навршуваат 17 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор со кој се стави крај на конфликтот во 2001 година и се постави рамка за ...
  сите 114 | | | веќе видена

  На првата прес конференција која како ново назначен министер за здравство ја оддржа Венко Филипче зборуваше токму за инсулинот, дека нема инсулинска криза и ...
  сите 64 | | | веќе видена

  На првата прес конференција која како ново назначен министер за здравство ја оддржа Венко Филипче зборуваше токму за инсулинот, дека нема инсулинска криза и ...
  сите 65 | | | веќе видена

  На првата прес конференција која како ново назначен министер за здравство ја оддржа Венко Филипче зборуваше токму за инсулинот, дека нема инсулинска криза и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, кој најави дека ќе поднесе предлог за разрешување на директорот на Бирото за јавна безбедност, Лазо Велковски, ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Бидејки, како и Бранко Црвенковски, така и Зоран Заев и кога беше во опозиција и сега кога е криминално и нелегално на власт, опкружен е со врвни новинари и ...
  | | веќе видена | слични

  Архиепископот на ПОА г.г. Јован Вранишковски во отворено писмо до министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, бара, полицијата да престане да врши верска ...
  сите 17 | | | веќе видена